Se deschide Centrul de colectare voluntară a deșeurilor

Vă anunțam că, începând cu data de 06 aprilie 2021 se deschide Centrul de colectare voluntară a deșeurilor în Orașul Valea lui Mihai, situat pe str. dr. Chereji Teodor, în incinta fostei Piețe de cereale/animale.

Pot folosi acest punct de colectare gratuit, cetățenii orașului Valea lui Mihai, care dețin contracte de salubrizare cu operatorul licențiat din localitate(AVE), pentru depozitarea gratuită a deșeurilor voluminoase, sau care nu se colectează de către operator, de ex: mobilier, cauciucuri/anvelope, saltea, becuri, baterii și acumulatoare, polistiren, deșeuri din construcții/demolări, deșeuri din grădină (crengi, frunze, iarbă), materiale textile, etc.

Deșeurile transportate de către cetățeni, se vor așeza de către aceștia în containerele special dedicate categoriilor de deșeuri (selectate strict pe categorii de deșeuri) prin îndrumarea personalului autorității locale. Cantitățile de deșeuri care vor fi preluate sunt limitate în funcție de tipul acestora.

Programul de funcționare al Centrului de colectare este: marți, între orele 09:00 – 16:00 și joi între orele 12:00 – 18:00. Încurajăm cetățenii orașului să opteze pentru această posibilitate gratuită. Scopul nostru comun trebuie să fie un oraș curat, fără deșeuri abandonate necontrolat.

Programul de funcționare este unu provizoriu și se va modifica în raport cu solicitări și de nevoi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *