Săptămâna meseriilor la Liceul Tehnologic Nr.1 Valea lui Mihai

În zilele de 3 și 4 martie 2020 la Liceul Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai a avut loc Săptămâna meseriilor, săptămână în care  școala noastră și-a deschis porțile către elevii de clasa a VIII-a  de la școlile generale care ne-au călcat pragul, școli din localitățile: Valea lui Mihai, Curtuișeni, Șimian, Cherechiu, Tarcea și Sălacea.

Această activitate a avut ca scop familiarizarea elevilor de clasa a VIII-a cu  meseriile în care se pot forma la școala noastră, dar și avantajele pe care le oferă învățământul profesional și liceul tehnologic, popularizarea în cadrul comunității locale a ofertei educaționale pentru anul școlar 2020-2021.  Astfel, domnii profesori de la filiera tehnologică au pregătit împreună cu elevii noștri standuri pentru profilele: comerț, ospătar, bucătar și textile pielărie; respectiv cabinet pentru agricultură-horticultură și atelier mecanic, profile deținute de unitatea noastră.

Elevii de clasa a VIII-a au fost încântați și au interacționat cu profesorii și elevii școlii noastre care le-au prezentat avantajele elevilor care vor urma traseul educațional tehnologic.  

 

  Prof. Micle Ioana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *