Noi investiții la Liceul Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai

Liceul Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai este unul dintre cele 56 de licee sprijinite de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu o sumă semnificativă, în vederea obținerii resurselor materiale moderne învățământului tehnic profesional și profesional cu profil agricol.

Unitatea de învățământ și-a îmbogățit baza materială cu un tractor nou, un solar complet echipat  și instalarea unei sală de legislație rutieră din bugetul primit de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Școala noastră a cumpărat aceste bunuri datorită finanțării Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, conform planului de  achiziții pe baza nevoilor identificate în domeniul agricol la nivelul unității de învățământ  si aprobat de MADR, astfel încât elevii noștri să poată învăța profesia aleasă chiar mai bine și mai eficient în timpul desfășurării activităților practice.

Contractul de finanțare între minister și liceu a fost semnat în octombrie 2020, în valoare de 175.000 de lei. Această sumă este vizată și poate fi utilizată doar pentru a promova învățămăntul tehnic și profesional cu profil agricol.

Conducerea Liceului Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *