Mesajul de mulțumire al domnului Karsai Attila, Viceprimar al orașului Valea lui Mihai, cu ocazia Zilelor Salcâmului în Floare, ediția a XXVIII-a

De câteva zile s-a finalizat festivalul Zilele Salcâmului în Floare, ediția a XXVIII-a, festival care s-a derulat timp de trei zile în orașul nostru.

După trei ani de absență, putem să afirmăm că am reușit să organizăm un șir de evenimente de mare succes. Totul a decurs  conform planului de organizare, așa cum am stibilit cu  colegii răspunzători pentru organizarea programelor desfășurate în cadrul festivalului. Totul ar fi fost mult mai greu de organizat, fără să fie alături de noi acei susținători care ne-au sprijinit din punct de vedere financiar, asigurând în așa fel codițiile  optime pentru realizarea unui festival de mare anvergură, unde, cetățenii orașului nostru și-au putut găsi activitățile și programele pe gustul lor. Știu foarte bine că în decursul festivalului, nu numai cetățenii orașului nostru sărbătoresc, în această perioadă revin în oraș și rudele demult plecate, revin prietenii noștri pentru a sărbători și a fi din nou împreună. În mod sigur au avut parte de o surpriză plăcută, văzând acea dezvoltare prin care trece localitatea noastră, o dezvoltare de mult așteptată. Deasupra orașului se înalță Centrul Cultural Gizella, Bazinul de înot, ne putem bucura de o dezvoltare a infrastructurii rutiere, pietonale și  în scurt timp va fi predată Sala de sport aflat în curs de construire. Mulțumiri și pe această cale Domnului ministru UDMR,  Cseke Attila.

Sunt mândru de cetățenii orașului nostru, pe toată perioada festivalului nu a avut loc nici un fel de incident, nu a umbrit în mod negativ nici un eveniment neplăcut bucuria noastră în cele trei zile de sărbătoare.

Doresc să mulțumesc tuturor susținătorilor care au acordat sprjin financiar pentru realizarea Festivalului Salcâm în Floare, și am încrederea că și în viitor o să ne putem baza pe susținerea lor, în ceea ce înseamnă organizarea următorilor festivaluri. 

Karsai Attila, viceprimar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *