La 100 de ani de la formarea echipei de fotbal Unirea, adunăm date referitoare la echipa de fotbal, pentru editarea unei publicații

În 2021 sărbătorim 100  de ani de la formarea echipei de fotbal din Valea lui Mihai. Asociația de Fotbal ”Gloria”, ulterior numit Unirea, a fost înființată în 1921. Cu această ocazie orașul va edita o publicație pentru cei implicați și interesați de această temă.

Datorită muncii depuse, mulți antrenori și jucători ai clubului și-au trecut numele în istoria fotbalului și al orașului. În această publicație vor fi comemorați antrenorii, jucătorii, susținătorii, și tot aici vom afla despre evenimentele din activitatea clubului.

Pentru o documentare mai bună, vă rugăm să ne sprijiniți! Dacă aveți în posesie poze, articole din ziare, mingi de fotbal, steaguri, tricouri, etc., vă rugăm să ne căutați la muzeul orașului cu aceste obiecte. E important să ne aduceți documentele originale, pe care le vom multiplica în condiții necesare pentru editare. După preluarea și stocarea informațiilor, vi le vom restitui pe loc obiectele aduse. Vă rugăm  să ne căutați și în  cazul în care aveți vreo istorioară despre meciuri sau evenimente interesante, legate de activitatea clubului.

Dacă aveți observații sau întrebări legate de această publicație, puteți să ne contactați la una din următoarele adrese:

andrassyerno@yahoo.ro

0740 271 415 (Szilágyi Andrea)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *