Contribuabilii pot beneficia de reduceri la impozitele locale prin plata anticipată până la data de 1 aprilie 2024

Într-o mișcare menită să faciliteze plățile impozitelor locale și să încurajeze responsabilitatea fiscală, autoritățile locale din România au anunțat prelungirea termenului limită pentru plată la impozitul redus până la data de 1 aprilie. Această măsură vine la pachet cu o reducere de 10% aplicabilă celor care aleg să-și achite integral și din timp impozitele pentru întregul an fiscal.

Reducerea de 10% poate părea modestă la o primă vedere, dar pentru mulți contribuabili poate face o diferență semnificativă în bugetul lor familial și în gestionarea cheltuielilor. Acest beneficiu poate fi văzut ca un stimulent pentru a plăti impozitele în avans, recompensând astfel responsabilitatea financiară și ajutând la consolidarea fondurilor publice pentru administrația locală.

Este important de menționat că această reducere se aplică impozitelor locale pentru întregul an, acoperind o gamă largă de impozite, inclusiv impozitul pe proprietate, impozitul pe mijloacele de transport, impozitul pe terenuri și impozitul pe clădiri. Prin urmare, contribuabilii au oportunitatea de a beneficia de această reducere în funcție de impozitele pe care le dețin și de capacitatea lor de a le plăti în avans.

Pentru a facilita procesul de plată, caseria Primăriei Orașului Valea lui Mihai va fi deschisă în zilele de vineri și luni, între orele 8:30 și 12:00. Totodată recomandăm utilizarea opțiunii de plată online disponibilă pe site-ul orașului – aici, pentru a face procesul de plată mai rapid și mai comod pentru contribuabili.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *