Continuăm deservirea populației cu lemne de foc la preț redus

În toamna anului 2020 continuăm deservirea populației, persoanelor care s-au înscris pe lista solicitanților pentru lemne de foc.

Orașul Valea lui Mihai în calitate de proprietar  al fondului forestier în suprafață de 410 ha aflat în administrarea Direcției Silvice Bihor, Ocolul Silvic Săcueni este împuternicit de  a exploata masa lemnoasă conform unui plan stabilit în funcție de maturitatea pădurii  și de  capacitatea de producție a operatorului.

Începând cu anul 2015, prețul de vânzare pentru masa lemnoasă este  stabilit anual de către Consiliul Local al Orașului Valea lui Mihai prin Hotărâre de Consiliu în baza Deciziei prealabile al Directorului General al Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA.

Pe lista solicitanților pentru  lemne de foc din primăvară,  din cei 500 de persoane înscrise au rămas 148, care nu au primit lemne de foc, în toamna anului 2020 cu această listă se va continua deservirea populaţiei.

Începând cu 02 iunie 2020 se vor face  înscrieri  pentru lemne de foc, maxim 5 mc/familie la preţul de 230 lei/mc numai pentru un solicitant de la o adresă.Familiile care au nevoie urgent de lemne de foc, pot obține rărituri din luna iunie, la un preţ de 180 lei/mc.

Prin această cale vă recomandăm folosirea gazului natural pentru încălzirea locuințelor,  un combustibil „mai la îndemână”, mai puțin poluant și fără reziduri și nu mai vorbim de tortura cu care vă confruntați la procurarea lemnului de foc.

Sone Julianna

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *