Colectarea gratuită a brazilor de Crăciun

Dacă despre împodobirea bradului de Crăciun se vorbește foarte mult, puțin se vorbește despre despodobirea acestuia. Tradiția spune că bradul de Crăciun poate fi păstrat până după 7 ianuarie, când este sărbătorit Sfântul Ioan Botezătorul. În această perioadă, în anii precedenți, după folosire, brazii erau abandonați de multe ori pe marginea orașului. Dorim să evităm pe cât posibil ca și în acest an să se întâmple la fel. În acest sens am luat decizia  c-a împreună cu operatorul de salubrizare să demarăm o acțiune tematică de colectare a brazilor de Crăciun nefolosite. Acestea se vor colecta gratuit, după cum urmează:

– la blocuri: se vor confecționa puncte de colectare temporare destinate doar pentru depozitarea brazilor de Crăciun despodobite. În perioada 7- 15 Ianuarie 2021 locatarii blocurilor vor avea posibilitatea să folosească aceste puncte de colectare doar pentru această destinație.,

– la casele de locuit, unde este cazul, brazii vor fii transportați de operator, în perioada 11-15 Ianuarie 2021, în zilele de transport bio-deșeuri, deci în ziua de colectare a conținutului pubelelor de culoarea maro.

Vă rog să optați pentru această posibilitate gratuită, asigurată de autoritatea locală, conform celor amintite mai sus.

Karsai Attila – viceprimar