Anunț COVID-19

A N U N Ţ

În urma convocării şedinţei extraordinare a Comitetului local pentru situaţii de urgenţă – Valea lui Mihai, s-au stabilit următoarele măsuri pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID – 19:

 1. Începând cu data de 13 martie 2020 până la data de 31 martie 2020 – cu posibilitatea prelungirii în funcţie de evoluţia situaţiei, se suspendă activitatea cu publicul în cadrul Primăriei Oraşului Valea lui Mihai. Această activitatea se va realiza prin corespondenţă poştală sau electronică.

2. Pentru a evita aglomeraţia, vor fi lăsate în sediul Primăriei Oraşului Valea lui Mihai câte 2 (două) persoane la biroul impozite şi taxe, Registrul agricol şi sediul SCPLEP – Valea lui Mihai. La intrare în Primărie se va aplica dezinfectant pe mâinile fiecărui cetăţean.

3. Începând cu data de 13 martie 2020 până la data de 31 martie 2020 – cu posibilitatea prelungirii în funcţie de evoluţia situaţiei, se suspendă audienţele în cadrul Primăriei Oraşului Valea lui Mihai. Informaţii se vor da la nr. tf: 0259 355 216 sau adresa de e-mail: primaria@valealuimihai.ro

4. În perioada 13 martie – 31 martie 2020 – cu posibilitatea prelungirii în funcţie de evoluţia situaţiei, se suspendă întâlnirile comisiilor/comisiilor tehnice ori a altor activităţi care implică interacţiunea cu persoanele din exteriorul Primăriei Oraşului Valea lui Mihai.

5. Se interzice organizarea tuturor adunărilor şi manifestărilor publice până la data de 31 martie 2020 cu posibilitatea prelungirii în funcţie de evoluţia situaţiei.

6. În perioada 13 martie – 31 martie 2020 se suspendă activitatea CREŞEI – Valea lui Mihai.

7.  În perioada 13 martie – 31 martie 2020 se suspendă toate activităţile la Casa de cultură Bartok Bela – Valea lui Mihai, Biblioteca orăşenească Mate Imre, Muzeul Andrassy Erno, Sălile de sport şi sala de evenimente Gödör.

 PREŞEDINTELE COMITETULUI LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

 Nyakó Iozsef

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *