Alegeri parlamentare – Valea lui Mihai

Mulțumesc mult cetățenilor care au participat la vot și colegilor care și-au exercitat exemplar sarcinile stabilite cu privire la organizarea alegerilor.

Alegerile parlamentare din România au avut loc pe 6 decembrie 2020. După cum bine știți Parlamentul României este bicameral, fiind format din Camera Deputaților și Senat. Am avut ocazia să ne exprimăm opțiunile politice și să votăm partidul/persoana cu care simpatizăm și avem încredere pentru ca viitorul nostru comun să fie mai prosper și fructuos. În comparație cu campania electorală pentru alegerile locale organizată în toamna anului 2020, am avut parte de o campanie liniștită și fără evenimente neplăcute. Cetățenii orașului Valea lui Mihai au avut ocazia să-și exprime opțiunile prin vot, întruna din cele șapte secții de votare puse la dispoziție de către autorități. Alegerile au decurs civilizat, fără evenimente, pentru care vă mulțumesc și pe această cale. Din punct de vedere al prezenței la vot în localitate, am avut un procent de participare  puțin peste media națională.

         Mulțumesc mult cetățenilor care au participat la vot și colegilor care și-au exercitat exemplar sarcinile stabilite cu privire la organizarea alegerilor. Următoarele alegeri vor fi organizate abia în anul 2024, perioada de până atunci fiind prielnică pentru realizarea obiectivelor asumate de conducerea orașului Valea lui Mihai. Dorim cu toții în continuare dezvoltarea orașului și sunt convins că împreună vom avea rezultate de succes în perioadele următoare.

         Atașat aveți rezultatele alegerilor parlamentare din data de 06 decembrie 2020 în Orașul Valea lui Mihai.

Cu respect,

Nyako Jozsef – primarul Orașului Valea lui Mihai