Zvonurile apărute în spaţiul online sunt false!

20. Decembrie 2018

Zvonurile apărute în spaţiul online sunt false!

 

În mod continuu şi permanent noi, poliţiştii suntem în slujba cetăţeanului, în special a cetăţenilor oraşului Valea lui Mihai. Am constatat faptul, că s-a creat o oarecare "istorie" în mediul on-line, isterie legată de zvonul potrivit căruia "oameni străini de localitate cu o dubă albă ar răpi sau ar încercat să răpească copii", sub diferite pretexte.

Vă asigur, în mod cert astfel de fapt pe raza oraşului Valea lui Mihai NU s-au comis! Zvonurile apărute (cu precădere în rândul copiilor) au fost verificate de către poliţişti, astfel că niciun indiciu nu ne-a condus către vreo "răpire", adică săvărşirea de către o persoană a unei fapte de "lipsire ilegală de libertate", aşa cum este ea prevăzută de Codul Penal. Un astfel de zvon verificat, pentru a vă putea da un exemplu: pe raza oraşului Valea lui Mihai s-a oprit un şofer străin de localitate, care a cerut indicaţii rutiere pentru a găsi o anumită stradă, şi din acest punct... a început povestea de "răpire", una, care s-a dovedit a fi ireală. 

Cu toate acestea, vă sfătuim să fiţi atenţi la ce se înâmplă în jurul vostru, în cazul în care deveniţi victima vreunei infracţiuni, să fiţi în măsură a prezenta detalii/indicii, care ne pot conduce în identificarea autorilor sau recuperarea prejudiciilor. În lipsa acestora, noi nu putem face minuni.

În concluzie, vă îndemn la calm, mult calm şi chibzuinţă, şi reţineţi: singura maşină albă, în care aţi putea fi introduşi împotriva voinţei dumneavoastră, este maşina Poliţiei! În anumite cazuri prevăzute de lege, persoanele pot fi încătuşate, introduse cu forţă în autospeciala Poliţiei şi conduse la sediu. 

Permiteţi-mi să vă asigur de întreaga noastră disponibilitate şi solicitudine, în ceea ce priveşte siguranţa locuitorilor oraşului, să vă mulţumesc tuturor pentru colaborare, şi haideţi să lăsăm binecuvântarea CERULUI să ne intre în casă, în suflete şi în gând!

Sărbători binecuvântate tuturor!

         Inspector principal Cosmina Dat

      Şeful Poliţiei oraşului Valea lui MihaiDonare de sânge: 16 ianuarie

4. Ianuarie 2019

Se organizează donare de sânge la data de 16 ianuarie, ora 8 - 12, în incinta Centrului de Sănătate.

Premii pentru elevii din Valea lui Mihai

26. Februarie 2019

Manifestările consacrate Centenarului Marii Uniri au continuat și în anul 2019, prilej cu care elevii Liceului Tehnologic Nr. 1Valea lui Mihai s-au remarcat, obținând premii importante.

Elevii din Valea lui Mihai se alătură tinerilor care spun NU discriminării

13. Decembrie 2018

Asociația Română pentru Dezvoltare Europeană din Timișoara, în parteneriat cu inspectoratele școlare din mai multe județe (Arad ,Bihor,Caraș Severin, Satu Mare,Timiș) a derulat, în perioada noiembrie-decembrie 2018, a treia ediție a concursului internațional ‚‚Tinerii spun NU discriminării’’.

Să redescoperim patriotismul!

13. Decembrie 2018

Eleva Ionoi Victoria Cristina din clasa a X-a A de la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a obținut Premiul I cu lucrarea “Micul Prinț în căutarea patriotismului”.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: