"Zbor" - Proiect educațional

5. Iunie 2019

Pe parcursul anului şcolar 2018-2019, clasa a VII-a A a fost implicată în proiectul educațional "Zbor".

 

Pe parcursul anului şcolar 2018-2019, clasa a VII-a A a fost implicată în proiectul educațional "Zbor", având ca parteneri 14 şcoli din 3 judeţe (Cluj, Bihor şi Alba).

Principalele activităţi din cadrul proiectului au fost: vizionarea unor filme documentare având ca subiect Universul, vizită la planetariu şi la expoziţia de dispozitive şi instalaţii imaginate și proiectate de Leonardo da Vinci, confecţionarea a două machete din materiale reciclabile (sistemul solar şi o staţie spaţială populată de roboţi şi extratereştri).

Proiectul s-a finalizat īn data de 29.05.2019 cu o vizită la Şcoala Gimnazială din Băişoara, jud. Cluj, unde a fost organizată o expoziţie a machetelor realizate de toate şcolile partenere. Şcoala noastră a fost reprezentată de o echipă formată din 3 elevi (Mureşan Antonia, Orosz Panna şi Rebeleş George), coordonaţi de prof. Drugacs Adina şi Bordi Maria.null

ANUNŢURI DE LA COLEGIUL AGRICOL NR. 1 , VALEA LUI MIHAI

6. Iunie 2019

O CLASĂ a IX-a LICEU SERAL, SPECIALIZAREA: RESURSE NATURALE ŞI PROTECŢIA MEDIULUI ŞI O CLASĂ POSTLICEALĂ, SPECIALIZAREA: TEHNICIAN PROTECŢIA PLANTELOR.

Admitere 2019 - LICEUL TECHNOLOGIC NR. 1, VALEA LUI MIHAI

6. Iunie 2019

Admitere 2019 - LICEUL TECHNOLOGIC NR. 1, VALEA LUI MIHAI

Omagiu adus polițistului ucis la datorie

3. Iunie 2019

Polițiștii din orașul Valea lui Mihai, i-au adus un omagiu polițistului căzut la datorie în județul Timiș.

Pe podium la faza Interjudețeană la competiția „Cu Viaţa Mea Apăr Viaţa”

30. Mai 2019

n data de 24 Mai a.c., s-a desfăşurat faza Interjudeţeană a competiţiilor şcolare „Cu viaţa mea apăr viaţa„ la start prezentându-se echipaje reprezentative ale județelor Cluj, Bistrița Năsăud, respectiv Bihor.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: