Valea lui Mihai la Campionatul European de Fotbal !

25. Mai 2016

În perioada 8-15 mai 2016 a avut loc la Nantes, în Franța Campionatul European de Fotbal al școlilor cu profil agricol, Campionat sub denumirea EURO FOOT AGRI 2016.

 

Colegiul Agricol Nr.1. Valea lui Mihai a participat, în premieră la această competiție, fiind selectată prin intermediul Rețelei Naționale a Școlilor cu profil de resurse naturale și protecția mediului.

Luni seara după o lungă călătorie am reușit să ajungem la destinație. Călătoria a fost și una cu impact cultural deoarece am reușit să vizităm mai multe puncte de interes din capitala Ungariei, respectiv Palatul Parlamentului, iar în prestigioasa capitală a Franței, Paris, s-a vizitat Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, iar la întoarcere ne-am oprit prin Viena unde am vizitat Palatul Schönbrunn și parcul de distracții Prater PARK. Toată lumea a rămas cu o impresie minunată în urma călătoriei, în ciuda oboselii.

Marți am avut zi de vizită, unde organizatorul ne-a dus să vizităm Colegiul Agricol din Nantes, remarcându-se printr-o impresionantă bază instructiv-educativă, mai apoi descoperind minunățiile ce le ascunde orașul situat lângă Oceanul Atlantic, iar spre seară participând la sedința tehnică.

Miercuri, la prânz a debutat cu festivitatea de deschidere și prezentarea țărilor partenere. În această zi am intrat și noi în competiție având primul meci cu echipa din Avize, unde am terminat cu un scor de 1:4. Joi am întâlnit echipa din Angers terminând cu un scor de 1:2. Se simțea pe jucători oboseala drumului și lipsa de adaptabilitate. Urma ziua de vineri, o zi de 13 unde avem a disputa două meciuri. Am jucat cu echipa din Bressuire și cu echipa din Brive ambele meciuri terminându-se cu un scor de 2:1, chiar dacă a fost o zi de 13 nouă ne-a purtat noroc. În clasamentul final reușind să terminăm pe locul III.

Delegația echipei : Bacso Attila, Kis Mark Laszlo, Kiss Alexandru, Kovacs Csaba Robert, Kovacs Krisztian Bela, Kovacs Lajos Sandor, Kovacs Roland Gabor, Kupas Laszlo, Mezei Raymond, Okros Szabolcs, Solymosan Ferencz, Ursu Csaba, prof. Körmendi Gyula, prof. Bogoșel Laura.

Pentru a putea acoperi cheltuielile prilejuite de participare la acest eveniment sportiv, menționăm că demersului nostru ni s-au alăturat S.C.AGROTEX SRL Carei dir. general LAȚA Adrian, S.C. AGROIND Cauceu SA, dir. general CORBUȚ Dan, ARA Shoes România dir. Valerian Pavel și Consiliul Local Valea lui Mihai, cărora le mulțumim din suflet.

Echipa de fotbal al Colegiului Agricol Nr.1 Valea lui Mihai dorește să aducă mulțumiri și conducerii școlii pentru susținere, în special d-nei dir. adj. dr. DERȘIDAN Ștefania care a crezut cu tărie în realizarea acestui eveniment sportiv.

Mulțumim și organizatorilor din Nantes în special domnului prof. Philippe Constantin care a pus la cale implicarea echipei noastre în această competiție.

              Mulțumim mult tuturor !

Mai multe poze pe facebook-ul Colegiului Agricol.Concurs pentru ocuparea unui post vacant de paznic

9. Iunie 2016

Colegiul Agricol Nr.1 cu sediul in localitatea Valea lui Mihai str. Hunyadi Matyas, nr.43, județul Bihor organizeazã concurs pentru ocuparea unui post vacant de paznic I, pe perioadă nedeterminată.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

10. Iunie 2016

Vrei să devii cunoscut, văzut la TV, aplaudat şi promovat? Vino pe 16 iunie la casa de cultură.

SPRE ȘTIINȚA APICULTORILOR! (13.05.2016)

13. Mai 2016

S.C. AROVIT LEGUME FRUCTE S.R.L va efectua tratamente chimice la culturile agricole de tomate în perioada 16.05.2016 – 17.05.2016.

(foto: Salavárdy Levente)

ZILELE SALCÂMULUI ÎN FLOARE, 2016

11. Mai 2016

PROGRAMUL FESTIVALULUI „Zilele Salcâmului în floare” ediţia XXIV.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: