Săptămâna meseriilor la Liceul Tehnologic Nr.1 Valea lui Mihai

6. Martie 2020

În zilele de 3 și 4 martie 2020 la Liceul Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai a avut loc Săptămâna meseriilor.

 

În zilele de 3 și 4 martie 2020 la Liceul Tehnologic Nr. 1 Valea lui Mihai a avut loc Săptămâna meseriilor, săptămână în care  școala noastră și-a deschis porțile către elevii de clasa a VIII-a  de la școlile generale care ne-au călcat pragul, școli din localitățile: Valea lui Mihai, Curtuișeni, Șimian, Cherechiu, Tarcea și Sălacea.

Această activitate a avut ca scop familiarizarea elevilor de clasa a VIII-a cu  meseriile în care se pot forma la școala noastră, dar și avantajele pe care le oferă învățământul profesional și liceul tehnologic, popularizarea în cadrul comunității locale a ofertei educaționale pentru anul școlar 2020-2021.  Astfel, domnii profesori de la filiera tehnologică au pregătit împreună cu elevii noștri standuri pentru profilele: comerț, ospătar, bucătar și textile pielărie; respectiv cabinet pentru agricultură-horticultură și atelier mecanic, profile deținute de unitatea noastră.

Elevii de clasa a VIII-a au fost încântați și au interacționat cu profesorii și elevii școlii noastre care le-au prezentat avantajele elevilor care vor urma traseul educațional tehnologic.  

 

  Prof. Micle IoanaJoi, 19 martie: Curățare, întreținere și dezinfectare

12. Martie 2020

Joi, de la ora 5:00 până la ora 18:00

Colectare a deșeurilor reciclabile: 20-21 martie

13. Martie 2020

Campanie de colectare a deşeurilor reciclabile de la populaţie.

Înștiințare

19. Februarie 2020

În atenția persoanelor fizice și juridice cu domiciliul în orașul Valea lui Mihai, care dețin terenuri, animale, clădiri/construcții, mijloace de transport, utilaje și instalații pentru agricultură, precum și a persoanelor fizice și juridice cu domiciliul în alte localități, care dețin bunuri pe raza orașului Valea lui Mihai

Dezbatere publică: BUGETUL ORAȘULUI VALEA LUI MIHAI PE ANUL 2020

6. Februarie 2020

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind aprobarea BUGETULUI ORAȘULUI VALEA LUI MIHAI PE ANUL 2020.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: