Să redescoperim patriotismul!

13. Decembrie 2018

Eleva Ionoi Victoria Cristina din clasa a X-a A de la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a obținut Premiul I cu lucrarea “Micul Prinț în căutarea patriotismului”.

 

În cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, Asociația Culturală “Pro Lirica ” Oradea, cu sprijinul Consiliului Județean, Bihor, a organizat un concurs de creație literară, “Străbunii”, adresat elevilor de liceu din județul Bihor.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: eseu și poezie, iar lucrările au avut ca temă sărbătoarea Centenarului, incluzând ideea de unitate, valorile istorice, culturale, morale și spirituale ale poporului român în context european.

La secțiunea eseu, eleva Ionoi Victoria Cristina din clasa a X-a A de la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a obținut Premiul I cu lucrarea “Micul Prinț în căutarea patriotismului”.

Eleva premiantă, împreună cu profesoara Furău Marioara, care i-a coordonat lucrarea, au participat în data de 26 noiembrie 2018 la festivitatea de premiere organizată la Liceul Greco-Catolic Oradea.

Ne bucurăm pentru acest success și o felicităm pe Ionoi Victoria Cristina.Elevii din Valea lui Mihai se alătură tinerilor care spun NU discriminării

13. Decembrie 2018

Asociația Română pentru Dezvoltare Europeană din Timișoara, în parteneriat cu inspectoratele școlare din mai multe județe (Arad ,Bihor,Caraș Severin, Satu Mare,Timiș) a derulat, în perioada noiembrie-decembrie 2018, a treia ediție a concursului internațional ‚‚Tinerii spun NU discriminării’’.

Zvonurile apărute în spaţiul online sunt false!

20. Decembrie 2018

Zvonurile apărute în spaţiul online sunt false!

Mersul trenurilor 2018 - 2019. Anunţ despre ultimele modificări

11. Decembrie 2018

Mersul trenurilor în stația Valea lui Mihai se prezintă după cum urmează.

"Violența nu este o soluție! Înțelege și dă mai departe!"

5. Decembrie 2018

Elevii și profesorii Colegiului Agricol Nr.1 din Valea lui Mihai împreună cu specialiștii Fundației Lampas, care funcționează sub subordinea Eparhiei Reformate de pe lângă Piatra Craiului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, Compartimentul de Prevenire și Combatere a Criminalității și liderii orașului Valea lui Mihai au atras atenția și în acest an în rândul cetățenilor asupra faptului că violența nu este o soluție!

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: