Pe podium la faza Interjudețeană la competiția „Cu Viaţa Mea Apăr Viaţa”

30. Mai 2019

n data de 24 Mai a.c., s-a desfăşurat faza Interjudeţeană a competiţiilor şcolare „Cu viaţa mea apăr viaţa„ la start prezentându-se echipaje reprezentative ale județelor Cluj, Bistrița Năsăud, respectiv Bihor.

 

Concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” reprezintă activitatea extraşcolară de pregătire a elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal.

Concursurile au caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor şi protecţiei civile şi se organizează anual cu elevii, în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere şi apreciere a factorilor de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă sau dezastre la care este expusă comunitatea din care fac parte, precum şi a promovării atitudinilor şi comportamentelor adecvate în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Competiția s-a desfășurat pe parcursul a cinci ore, și a constat în susţinerea unei probe scrise şi a două probe practice: „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 metri” şi „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

Concursul desfășurat la Dej, s-a încheiat cu festivitatea de premiere, în cadrul căreia participanţii au fost felicitaţi pentru cunoştinţele teoretice şi practice, implicarea şi spiritul de fairplay de care au dat dovadă, echipele clasate pe primele trei locuri fiind recompensate cu diplome şi cupe. Podiumul a fost ocupat astfel: Locul I, echipajul reprezentativ din județul Cluj, locul II, echipajul reprezentativ din Bistrița Năsăud, locul III echipajul reprezentativ din județul Bihor.

Echipajul a fost alcătuit din elevii: PAȘCA MĂDĂLINA, DÂNGA SAMUEL, POP VLAD, elevi în clasa a XI-a A. și LACZI COSMIN, elev în clasa a X- a A. Felicitări tuturor.

Mulțumim conducerii școlii, Detașamentului de Pompieri din orașul Valea lui Mihai, Primăriei Orașului Valea lui Mihai, respectiv coordonatorului echipajului prof. Bánházi Miklós.Omagiu adus polițistului ucis la datorie

3. Iunie 2019

Polițiștii din orașul Valea lui Mihai, i-au adus un omagiu polițistului căzut la datorie în județul Timiș.

"Zbor" - Proiect educațional

5. Iunie 2019

Pe parcursul anului şcolar 2018-2019, clasa a VII-a A a fost implicată în proiectul educațional "Zbor".

Colectare a deşeurilor reciclabile: 31 mai, 1 iunie

28. Mai 2019

Campanie cu premii de colectare a deşeurilor reciclabile de la populaţie.

Tot ce trebuie să știi despre alegerile europene din 2019

23. Mai 2019

În perioada 23-26 mai 2019, europenii vor vota asupra componenței noului Parlament European. Acesta este momentul în care îți poți face vocea auzită.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: