PRIMUL PAS SPRE ALEGEREA CARIEREI

30. Martie 2017

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a și câțiva elevi reprezentanți ai claselor a IX-a de la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai au participat împreună cu diriginții d-na prof. Micle Ioana, d-ul prof. Kormendi Gyula și d-ul prof. Laurențiu Dan la Romanian Internațional University Fair ( RIUF) - Cluj -Napoca, cel mai mare târg educațional din Europa de Est.

 

Elevii de clasele a XI -a și a XII - a și câțiva elevi reprezentanți ai claselor a IX - a  de la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai au participat în data de 21.03.2017 împreună cu diriginții d-na prof. Micle Ioana (diriginte cls. a XI - a A), d-ul prof. Kormendi Gyula (diriginte cls. a XII - a A) și d-ul prof. Laurențiu Dan, la Romanian Internațional University Fair (RIUF) - Cluj -Napoca, cel mai mare târg educațional din Europa de Est ,care a adunat peste 100 de universități și instituții de învățământ din 15 țări (Olanda, Marea Britanie, Franța, Elveția, Danemarca,Germania,Belgia, Italia,SUA etc.)

Elevii au fost fascinați de prezentările universităților din străinătate, au putut afla informații practice și de actualitate despre programele de studiu oferite,sursele de finanțare și bursele acordate studenților și au interacționat cu profesori și studenți sosiți de peste hotare. De asemenea și România a fost reprezentată de câteva universități cu renume cum ar fi: Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Academia Navală Mircea cel Bătrân - Constanța,Universitatea din București etc. Elevii au avut ocazia să participe la sesiuni de discuții și prezentări atât cu reprezentanți ai universităților din străinătate cât și cu reprezentanți ai universităților participante din țară.

Sperăm, cu ocazia acestei vizite pe care ne -am dori să o repetăm în fiecare an școlar, elevii noștri au devenit mai motivați în a-și construi și a-și alege o carieră, au avut de asemenea ocazia să vadă ce oportunități educaționale pot accesa, dar toate acestea prin multă munca și seriozitate.

           prof. Limba și Literatura Română

                         Micle Ioana

         Colegiul Agricol nr.1 Valea lui MihaiClase IX. şi XI. seral

3. Aprilie 2017

ÎN ANUL ŞCOLAR 2017/2018 LA COLEGIUL AGRICOL NR. 1 , VALEA LUI MIHAI VOR FUNCŢIONA CLASE a IX-a ŞI A XI-a SERAL.

Documentare cu privire la calitatea apei

5. Aprilie 2017

Rezultatele analizelor au fost favorabile, elevii au ajuns la concluzia ca apa potabila din Valea lui Mihai corespunda normelor de consum.

Hărțile orașului necesită o actualizare

24. Martie 2017

Hărțile orașului Valea lui Mihai amplasate în domeniul public necesită o actualizare.

Curăţare, întreţinere şi dezinfectare

20. Martie 2017

Miercuri vom furniza apa la presiune redusă.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: