“Nu putem schimba pe alţii, doar dacă ne putem schimba pe noi insine putem înceta schimbarea înfăţişării Pământului” (Melodie Beattle)

16. Iulie 2018

Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a obținut, în anul 2015, aprobarea unei linii de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru proiectul „We believe in a better Europe” în cadrul Programului ERASMUS +, acţiunea cheie 2. Proiectul are o perioadă de derulare de trei ani și se desfășoară în parteneriat cu unități școlare din Franța (Tahiti), Polonia și Grecia.

 

Obiectivul principal al proiectului constă în a găsi soluții inovatoare pentru creşterea motivaţiei de învățare a elevilor, pentru educarea şi formarea acestora prin participarea la mobilități şcolare europene, participarea la activitati de predare invatare in cadrul unitatii scolare şi scăderea ratei de abandon şcolar.

In cadrul acestui proiect, in data de 12 iulie 2018 ,a avut loc al doilea eveniment de multiplicare, avand linie financiara bugetara diferita. La aceasta activitate a fost prezentat produsul intelectual „Expozitie de apa si deseuri”, conform planificarii din proiect. Grupul tinta al intalnirii a fost format din profesori de la unitati scolare din judetele Satu Mare (Tarna Mare, Negresti, Livada) si Bihor (Sacuieni,Valea lui Mihai, Simian, Tarcea, Curtuiseni) .

Această întâlnire a oferit participanților posibilitatea de a cunoaște activitatile derulate de-a lungul celor trei ani pentru realizarea expozitiei de apa si deseuri. Elevii implicati in acest proiect indrumati de membrii echipei de implementare, responsabili cu activitatilede predare-invatare la nivel de scoala, au realizat:

> Identificarea indicilor de calitate a apei potabile din zona vaii Ierului;

> Determinarea consumului de apa pe cap de locuitor si pretul acesteia

> Determinarea cantitatii de deseuri produse la nivel de familie

> Studiu privind colectarea selectiva a deseurilor in orasul Valea lui Mihai

> Albume foto apa, deseuri

> Sloganuri privind reciclarea deseurilor si reducerea consumului de apa pentru a fi mai blanzi cu mediul si a pastra sanatatea generatiilor viitoare

“Nu putem schimba pe altii, doar daca ne putem schimba pe noi insine putem inceta schimbarea infatisarii Pamantului” (Melodie Beattle)Invitaţie

19. Iulie 2018

Masă rotundă privind ”Sistemul de management integrat al deșeurilor solide în Județul Bihor”.

Invitaţie: Masă rotundă

14. August 2018

Masă rotundă privind ”Sistemul de management integrat al deșeurilor solide în Județul Bihor”.

Recomandări ANSVSA cu privire la Pesta Porcină Africană

16. Iulie 2018

Pentru aceasta boală nu există vaccin, nici tratament.

Mesaj de atenţionare

11. Iulie 2018

Mesaj de atenţionare.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: