Îţi oferim 40.000 de motive să devii antreprenor în România

21. Decembrie 2017

Proiectul „40.000 de motive să devii antreprenor în România” este destinat acelor cetăţeni români, care doresc să demareze o afacere şi în anul premergător înregistrării au trăit oficial în Ungaria.

 

Proiectul oferă formare profesională pe de o parte, iar pe de altă parte, cele mai bune planuri de afaceri vor fi finanţate. Formarea profesională se realizează în cadrul unui curs online de 40 de ore, în limbile română şi maghiară, dând astfel posibilitatea cursanţilor să dobândească cunoştinţele şi abilităţile de bază necesare pentru demararea unei afaceri în limba lor maternă. Pe lângă formare, participanţii devin membri unei reţele suport, în cadrul căreia sunt sprijiniţi de instituţii, organizaţii, firme, cu informaţii şi sfaturi legate de demararea şi funcţionarea afacerii. La finalul cursului de formare vor fi alese 32 de planuri de afaceri de către un juriu format din profesionişti, acestea vor beneficia de finanţare nerambursabilă de maximum 40.000 euro. Pe lângă finanţare, celălalt punct relevant al proiectului este programul de mentoring, în cadrul căruia antreprenorul va beneficia de posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele dobândite şi de sfaturi ţintite.

Proiectul Diaspora Start Up – proiect care a obţinut cel mai mare punctaj - se implementează de Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România împreună cu Fundaţia LAM. Proiectul se realizează în cadrul Programului Operativ Capital Uman (POCU) cofinanţat de Fondul Social European.

Site-ul oficial al proiectului: http://diasporaungaria.ro/ Contul Facebook al proiectului: https://www.facebook.com/DiasporaUngaria/

Înregistrările în program se pot face pe site-ul: http://inregistrare.diasporaungaria.ro/index.php?lang=roRevelion 2017-2018

29. Decembrie 2017

Restricție oprire, staționare ”Revelion 2017-2018”.

Donare de sânge: 17 ianuarie

10. Ianuarie 2018

Se organizează donare de sânge la data de 17 ianuarie, ora 8 - 12, în incinta Centrului de Sănătate.

Mersul trenurilor 2017 - 2018. Anunţ despre ultimele modificări.

12. Decembrie 2017

Mersul trenurilor în stația Valea lui Mihai se prezintă după cum urmează.

1 Decembrie Ziua Națională a României

7. Decembrie 2017

Elevii Colegiului Agricol Nr.1 şi elevii Şcolii Gimnaziale ”Zelk Zoltán” din Valea lui Mihai au pregătit împreună un moment artistic pentru celebrarea Zilei Naționale a României.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: