Documentare cu privire la calitatea apei

5. Aprilie 2017

Rezultatele analizelor au fost favorabile, elevii au ajuns la concluzia ca apa potabila din Valea lui Mihai corespunda normelor de consum.

 

Cu ocazia zilei mondiale a apei, 22 martie, un grup de elevi din clasele a X a B, XI A, XI C ai Colegiului Agricol Valea lui Mihai impreuna cu trei profesori: Andrei Bogdan, Boda Brigitta, Nagy Melinda s-au deplasat la Suplacul de Barcau, unde au vizitat un laborator de incercari fizico-chimice de mediu.

Scopul activitatii a fost documentarea cu privire la calitatea apei din orasul nostru, realizarea unor experimente de catre elevi prin care ei au putut masura: Ph-apei potabile, conductibilitatea, incarcatura de substante organice, continutul de: cloruri, fier, nitriti, nitrati, sulfati, amoniu, clorul rezidual .   

Rezultatele analizelor au fost favorabile, elevii au ajuns la concluzia ca apa potabila din Valea lui Mihai corespunda normelor de consum.

Vizita de documentare s-a realizat în cadrul proiectului  trasnational Erasmus + “We believe in a better Europe”, in care scoala noastra este implicata.

Multumim domnului Hatmann Tiberiu, care ne-a primit cu mare drag si ne-a calauzit in laborator cu multa rabdare explicandu-ne metodele de lucru utilizate in realizarea analizelor.

                Nagy Melinda profesor biologie
Săptămâna meseriilor

7. Aprilie 2017

La Colegiul Agricol nr.1 s-au desfășurat în cadrul „Săptămânii meseriilor” diferite acțiuni.

Campionatul de oină – faza interjudețeană

19. Aprilie 2017

Joi, 13.04.2017 echipa de oină a Colegiului Agricol nr.1 Valea lui Mihai compusă din 11 elevi de cls. a IX –a, a X-a și a XI –a au participat la Faza pe zonă – Olimpiada Națională a Spotului școlar, care s-a desfășurat în localitatea Hida – jud. Sălaj. Elevii au fost însoțiți de d-l prof. Fele Szabolcs.

Clase IX. şi XI. seral

3. Aprilie 2017

ÎN ANUL ŞCOLAR 2017/2018 LA COLEGIUL AGRICOL NR. 1 , VALEA LUI MIHAI VOR FUNCŢIONA CLASE a IX-a ŞI A XI-a SERAL.

PRIMUL PAS SPRE ALEGEREA CARIEREI

30. Martie 2017

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a și câțiva elevi reprezentanți ai claselor a IX-a de la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai au participat împreună cu diriginții d-na prof. Micle Ioana, d-ul prof. Kormendi Gyula și d-ul prof. Laurențiu Dan la Romanian Internațional University Fair ( RIUF) - Cluj -Napoca, cel mai mare târg educațional din Europa de Est.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: