Curățare, întreținere și dezinfectare

15. Septembrie 2020

SC APA CANAL NORD VEST SA

 

 Îşi anunţă consumatorii din localitatea VALEA LUI MIHAI că, în cursul zilei de 17.09.2020, se va furniza apă la presiune redusă cu perioade de întrerupere în intervalul orar 05:00 – 18:00.

 

Acest lucru se datorează efectuării lucrărilor de spălare programată a rețelelor de alimentare cu apă. Subliniem faptul că unele reţele stradale de apă se vor spăla prin intermediul hidranţilor de incendiu. Din acest considerent, vă rugăm să nu interveniţi la hidranţi stradali prin care se efectuează spălări.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp.Joi, 08 octombrie 2020, întrerupere de curent

7. Octombrie 2020

Anunțul distribuitorului

Se va schimba modul de colectare a deșeurilor în orașul Valea lui Mihai

13. Octombrie 2020

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Anunț pentru acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional

8. Septembrie 2020

Orașul Valea lui Mihai demarează acțiunea de primire a solicitărilor pentru acordarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru sprijin educaţional, în conformitate cu O.U.G. nr. 133/2020

În atenția locuitorilor Orașului Valea lui Mihai

26. August 2020

În urma înștiințării oficiale primite de la DSVSA Bihor, cu confirmarea unui nou focar de pestă porcină africană, la nivelul mai multor gospodării din orașul Valea lui Mihai, toate efectivele din aceste gospodării urmează să fie sacrificate.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: