Cu viaţa mea apăr viaţa

31. Mai 2017

În data de 19 mai a.c., pe baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea, s-a desfăşurat faza judeţeană a competiţiilor şcolare „Prietenii pompierilor„ şi „Cu viaţa mea apăr viaţa„ activitate organizată de Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

 

Concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” reprezintă activitatea extraşcolară de pregătire a elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal şi este organizat la nivel judeţean.

Concursurile au caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor şi protecţiei civile şi se organizează anual cu elevii, în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere şi apreciere a factorilor de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă sau dezastre la care este expusă comunitatea din care fac parte, precum şi al promovării atitudinilor şi comportamentelor adecvate în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

În cadrul celor două competiţii, desfăşurate pe parcursul a patru ore, s-au înfruntat echipele calificate în urma concursurilor desfăşurate la nivel zonal.

         Concursurile s-au încheiat cu festivitate de premiere, în cadrul căreia participanţii au fost felicitaţi pentru cunoştinţele teoretice şi practice, implicarea şi spiritul de fairplay de care au dat dovadă, echipele clasate pe primele trei locuri fiind recompensate cu diplome şi cupe.

La competiţia cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”, 
ale cărui probe practice au constat în ” Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 metri” şi ” Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

Echipa Colegiului Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai reușind să ocupe doar poziția a trei pe podium de acastă dată.

Echipajul a fost alcătuit din elevii: CRĂCIUN Richard, POPESCU Adrian, ȘEREȘ Cristian, TONȚ Onisim. Prof. Coordonator: Körmendi Gyula.Tratament cu Confidor

15. Iunie 2017

Primăria Oraşului Valea lui Mihai va aplica tratament cu insecticid în data de 19.06.2017.

Curăţare, dezinfectare

19. Iunie 2017

Miercuri vom furniza apa la presiune redusă.

Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai participă la a doua mobilitate de predare/ invatare in Polonia (Gniezno)

26. Mai 2017

În perioada 23 -28 aprilie a avut loc a doua mobilitatea de predare/formare/invatare din cadrul proiectului Erasmus Plus „We believe in a better Europe”, desfășurată în orașul Gniezno din Polonia la școala partenera, liceul ZPS3 Gniezno., la care a participat Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai.

ADMITERE LICEU 2017 COLEGIUL AGRICOL NR.1 VALEA LUI MIHAI

24. Mai 2017

Liceul reprezintă o etapă esențială în pregătirea tinerilor pentru viitoarea profesie.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: