Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai participă la a doua mobilitate de predare/ invatare in Polonia (Gniezno)

26. Mai 2017

În perioada 23 -28 aprilie a avut loc a doua mobilitatea de predare/formare/invatare din cadrul proiectului Erasmus Plus „We believe in a better Europe”, desfășurată în orașul Gniezno din Polonia la școala partenera, liceul ZPS3 Gniezno., la care a participat Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai.

 

Participantii la mobilitate au fost elevii: Akos Szabo, Seres Cristian, Tarpai Beatrix și Barna Patrisia, elevi ai Colegiului Agricol Nr.1 Valea lui Mihai. Activitatea de învățare și predare a avut loc intre 23 și 28 aprilie 2017. Tarile participante in acest proiect sunt: Franta, Polonia, Romania si Grecia.

Printre cele mai importante activitati desfășurate în acest proiect mentionam: Prezentări ale țărilor participante istoria și cultura lor - Dansuri tradiționale - Vizită la unitatea termică Gniezno – Escape Room - Vizită la Muzeul de istorie a Poloniei - Ateliere la școala ZSP3 - Întâlnire cu autoritățile locale - Bowling - Vizită la laboratorul Skoda Lab din Poznan – Malta-Centrul de înot termal la Poznan - Vizită la Piața din Poznan - Vizită la așezările slavice vechi din Biscupin și Ostrow Lednicki - Pranz tradițional în aer liber la incheierea activitatilor.

In urma activitatilor din aceasta mobilitate elevii de la scoala noastra si-au dezvoltat abilitatile de comunicare, dar și-au și insusit elemente fundamentale de specialitate. Multumim tarii gazda cu aceasta ocazie pentru organizarea si ducerea la bun sfarsit a activitatilor din cadrul proiectului.Cu viaţa mea apăr viaţa

31. Mai 2017

În data de 19 mai a.c., pe baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea, s-a desfăşurat faza judeţeană a competiţiilor şcolare „Prietenii pompierilor„ şi „Cu viaţa mea apăr viaţa„ activitate organizată de Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Tratament cu Confidor

15. Iunie 2017

Primăria Oraşului Valea lui Mihai va aplica tratament cu insecticid în data de 19.06.2017.

ADMITERE LICEU 2017 COLEGIUL AGRICOL NR.1 VALEA LUI MIHAI

24. Mai 2017

Liceul reprezintă o etapă esențială în pregătirea tinerilor pentru viitoarea profesie.

Campania "Pericolele invizibile ale internetului" 16 mai 2017, Valea lui Mihai

18. Mai 2017

În data de 16 mai 2017 am organizat o campanie privind "Pericolele invizibile ale internetului", aceasta desfășurându-se în sala de evenimente Gödör, cu participarea a 115 elevi și șase profesori.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: