Carnavalul de bal mascat

5. Martie 2019

Consiliul școlar al elevilor de la Școala Gimnazială “Zelk Zoltán” Valea lui Mihai, ca și în ultimii ani, a organizat Carnavalul de bal mascat.

 

Consiliul școlar al elevilor de la Școala Gimnazială “Zelk Zoltán” Valea lui Mihai, ca și în ultimii ani, a organizat Carnavalul de bal mascat, care a avut loc în 28 februarie la Centrul Cultural Bartók Béla din Valea lui Mihai. Toate clasele din școala noastră au fost reprezentate la petrecerea de carnaval, pregătindu-se pentru ieșirea din iarnă și intrarea în primăvara mult așteptată. Cei care s-au costumat au defilat pe scenă, iar fiecare candidat a primit un mic cadou. Au fost mulți cunoscuți, printre costume: Emojik, Monster de Fras și cei 24 de cățeluși, Olaf, Scufița Roșie, Harry Potter, Freddie Mercury, vampiri, vrăjitoare, pisoi, prințese, doctori și mulți alții. Unii profesori s-au costumat și ei, arătând elevilor că tradiția și distracția nu au vârstă. În timpul carnavalului, patru membri ai Asociației Pensionare (Rozalia Vajda, Ilona Cseh, Erzsébet Ari, Munkácsi Lenke) au lucrat în bucătărie, pregătind cu entuziasm gustul delicios al carnavalului pentru copii : gogoșii, o parte indispensabilă a tradiției. Cele 500 de gogoși își găsesc curând drumul, iar copiii au primit bucuroși surpriza, mulțumită doamnelor care au investit timpul și energia fără regret pentru a-i încânta. Prezentarea costumelor și savurarea gogoșilor au fost urmate de o petrecere. Consiliul școlar al elevilor cu acest eveniment a deschis al doilea semestru al anului școlar urmând cu timpul și alte activități.Curăţare, întreţinere şi dezinfectare a rezervorului de apă

11. Martie 2019

De la ora 5 până la ora 18.

Colectarea deşeurilor electrice

12. Martie 2019

Sâmbătă, 16 martie 2019, între orele 10 şi 18.

Premii pentru elevii din Valea lui Mihai

26. Februarie 2019

Manifestările consacrate Centenarului Marii Uniri au continuat și în anul 2019, prilej cu care elevii Liceului Tehnologic Nr. 1Valea lui Mihai s-au remarcat, obținând premii importante.

Donare de sânge: 16 ianuarie

4. Ianuarie 2019

Se organizează donare de sânge la data de 16 ianuarie, ora 8 - 12, în incinta Centrului de Sănătate.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: