Campionatul de oină – faza interjudețeană

19. Aprilie 2017

Joi, 13.04.2017 echipa de oină a Colegiului Agricol nr.1 Valea lui Mihai compusă din 11 elevi de cls. a IX –a, a X-a și a XI –a au participat la Faza pe zonă – Olimpiada Națională a Spotului școlar, care s-a desfășurat în localitatea Hida – jud. Sălaj. Elevii au fost însoțiți de d-l prof. Fele Szabolcs.

 

 La această competiție sportivă elevii noștri au concurat cu echipe din următoarele județe: Maramureș, Satu Mare, Sălaj, obținând locul II.

Este a treia participare a echipei de oină de la Colegiul Agricol nr. 1 Valea lui Mihai și sperăm ca și în următorul an elevii nostri vor reprezenta școala cu cinste.

Echipa Colegiului Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a fost reprezentată de către sportivii: BERSENSZKI EDUARD, FERICEL CRISTIAN, HAVASI ANDREI, LORINCZ PATRICK, POP VLAD,OPREA CRISTIAN, SABĂU CRISTIAN, SERES CRISTIAN, SUCIU CRISTIAN, TONȚ DAVID, TONȚ ONISIM, delegatul echipei d-nul prof. FELE SZABOLCS.

Participarea la această competiție a fost sprijinită de conducerea unității de învățământ – Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai - director d-na prof. Zeffer Timea și director adj. d-na prof. ing. dr. Derșidan Ștefania. Le mulțumim de asemenea sponsorilor S.C.OVITRANS S.R.L. - care a asigurat transportul elevilor și S.C. Agroind a asigurat echipamentele elevilor.

Ne bucurăm că și prin intermediul sportului putem păstra tradițiile, deoarece oina este un sport tradițional românesc care solicită calități sportive complexe.

                   Prof. Fele Szabolcs.Salcâmii în floare - 2017

21. Aprilie 2017

P R O G R A M U L festivalului „Salcâmii în floare” XXV., 2017.

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice

26. Aprilie 2017

Sâmbătă, 29 aprilie, între orele 10 şi 18.

Săptămâna meseriilor

7. Aprilie 2017

La Colegiul Agricol nr.1 s-au desfășurat în cadrul „Săptămânii meseriilor” diferite acțiuni.

Documentare cu privire la calitatea apei

5. Aprilie 2017

Rezultatele analizelor au fost favorabile, elevii au ajuns la concluzia ca apa potabila din Valea lui Mihai corespunda normelor de consum.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: