Actiune de ecologizare si voluntariat in Valea lui Mihai -30 septembrie 2017 !

4. Octombrie 2017

Actiunea a avut loc sâmbătă, 30 septembrie 2017, între orele 9-15.

 

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare TopFormalis din Oradea în parteneriat cu Şcoala Gimnazială  Zelk Zoltan Valea lui Mihai şi  Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai, cu sprijinul Primăriei oraşului Valea lui Mihai au organizat o acţiune de ecologizare şi voluntariat cuprinsă în Programul Național  LET'S DO IT, ROMANIA, ediţia 2017. Actiunea a avut loc  sâmbătă, 30 septembrie 2017, între orele 9-15. La eveniment au participat profesori si elevi, interesaţi să trăiască într-un mediu mai curat şi care doresc ca, prin faptele lor, să contribuie la protejarea naturii si sa le starneasca tuturor cetatenilor spiritul civic si sentimentul de a face ceva in folosul comunitatii.

      Organizatorii au asigurat echipamentele necesare de lucru, zona în care s-a realizat ecologizarea, respectiv o masă de prânz pentru toţi participanţii, constând într-un bogracs specific locului, gătit afară la ceaun.

      Activitatea a avut mai multe efecte pozitive nu numai asupra mediului inconjurator, ci si a voluntarilor, care au trait o experienta unica.

     Acţiunea de ecologizare i-a  ajutat să se implice în ceea ce priveşte protecţia mediului, să lucreze în echipă, dar şi să facă mişcare în aer liber.

     Multumim Asociatiei pentru Educaţie şi Formare TopFormalis din Oradea, care ne-au onorat cu prezenta, domnului dir.adj. Kormendi Gyula - Şcoala Gimnazială  Zelk Zoltan Valea lui Mihai, doamnelor director Zeffer Timea si dir. adj. Dersidan Stefania – Colegiul Agricol nr. 1 Valea lui Mihai, profesorilor si elevilor implicati si nu in ultimul rand Primariei orasului Valea lui Mihai.

     Orice sprijin care a dus  la îndeplinirea acestui obiectiv a fost binevenit.

Natura are nevoie de noi si trebuie sa o protejam!

                           Prof. Micle Ioana – Colegiul Agricol nr. 1 Valea lui Mihai

(galerie foto)LET'S DO IT, ROMANIA, ediţia 2017

25. Septembrie 2017

Acţiunea de ecologizare va avea loc în localitatea valea lui Mihai, judeţul Bihor sâmbătă, 30 septembrie 2017, între orele 9-17.

Joi: curăţare, dezinfectare

13. Septembrie 2017

Joi vom furniza apa la presiune redusă.

Tratament cu insecticid

8. August 2017

Tratament cu insecticid, în data de 11.08.2017.

Anunț: pesta porcină - protejarea animalelor

8. August 2017

Vă informăm că pesta porcină africană este o boală a porcinelor domestice și sălbatice, mortală pentru porcii care se îmbolnăvesc. Pentru această boala nu există vaccin, singura cale de a proteja animalele fiind respectarea unor masuri de protecție la venirea în contact cu animale sănătoase.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: