Acțiune de prevenire a consumului de droguri !

18. Iunie 2018

În data de 13.06.2018 la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai a avut loc o acțiune de prevenire a consumului de droguri în cadrul campaniei locale Fii tu! Fără droguri, fără violență !, acțiune desfășurată cu sprijinul Centrului de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Bihor și Jandarmeria Bihor.

 

Acțiunea a avut ca și grup țintă elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a, cu următoarele obiective: prevenirea consumului de droguri și prevenirea actelor antisociale.

Elevilor li s-a pus în vedere riscurile la care sunt supuși dacă vor consuma vreodată stupefiante: legea în România pedepsește cultivarea, producerea, fabricarea, deținerea de droguri în consum propriu, punerea în vânzare, experimentarea, toate aceste infracțiuni se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani dacă sunt droguri de risc, iar în cazul drogurilor de mare risc pedeapsa este după caz de la 5 la 12 ani de închisoare. Toate aceste aspecte sunt prevăzute în legea 301 din 2018 - Codul penal.

Reprezentanții Centrului de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Bihor și Jandarmeria Bihor au purtat un dialog deschis cu elevii, le-au dat explicații, întâlnirea fiind una de succes, deoarece elevii școlii noastre au fost foarte interesați de acest subiect de actualitate.

Deviza este: Colorează-ți viața fără droguri !

         Prof. Micle IoanaInformare a Sectorului Poliţiei de Frontieră

26. Iunie 2018

Informare a Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Lui Mihai către populaţia din localităţile de frontieră: Valea Lui Mihai, Curtuişeni, Şimian, Voivozi, Şilindru.

Colectarea deşeurilor reciclabile

27. Iunie 2018

Sâmbătă, 30. iunie 2018, între orele 9 şi 18.

Spălare programată a rețelelor de alimentare cu apă

14. Iunie 2018

Furnizarea apei potabile se va întrerupe în intervalul orar 05 – 18.

"Micul nostru oraș să fie cunoscut la peste 24 000 de km"

20. Aprilie 2018

COLEGIUL AGRICOL NR. 1 VALEA LUI MIHAI PARTICIPĂ LA ULITIMA MOBILITATE TRANSNAȚIONALĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI „WE BELIEVE IN A BETTER EUROPE".

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: