ADMITERE LICEU 2017 COLEGIUL AGRICOL NR.1 VALEA LUI MIHAI

24. Mai 2017

Liceul reprezintă o etapă esențială în pregătirea tinerilor pentru viitoarea profesie.

 

Șansele de a ocupa un loc de muncă atractiv, bine remunerat și cu oportunități de evoluție în carieră cresc odată cu absolvirea liceului în oricare dintre specialitățile: științe ale naturii, tehnician în activități de comerț. În același timp, după terminarea liceului se deschid multe drumuri spre instituțiile de învățământ superior, spre școli postliceale pentru desăvârșirea pregătirii profesionale. Orice ți – ai dori pentru viitor, tinere, începe cu primul pas: înscrie – te la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai și, cu ajutorul nostru, îți poți transforma visele în realitate.

Poţi opta pentru  Liceu 4 ani:

Nr. crt.

Filiera

Forma de înv.

Profil / Domeniu

Specialitate/Specializare

Nr. clase

Nr. elevi pe clase

Limba de predare

1

Teoretică

zi

Real

Ştiinţe ale naturii

1

28

Română

  •  
  • Perioada de înscriere 13-17 iulie , la secretariatul Colegiului Agricol Nr.1 Valea lui Mihai, str. Hunyadi Matyas, nr.43.

 Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai participă la a doua mobilitate de predare/ invatare in Polonia (Gniezno)

26. Mai 2017

În perioada 23 -28 aprilie a avut loc a doua mobilitatea de predare/formare/invatare din cadrul proiectului Erasmus Plus „We believe in a better Europe”, desfășurată în orașul Gniezno din Polonia la școala partenera, liceul ZPS3 Gniezno., la care a participat Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai.

Cu viaţa mea apăr viaţa

31. Mai 2017

În data de 19 mai a.c., pe baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea, s-a desfăşurat faza judeţeană a competiţiilor şcolare „Prietenii pompierilor„ şi „Cu viaţa mea apăr viaţa„ activitate organizată de Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Campania "Pericolele invizibile ale internetului" 16 mai 2017, Valea lui Mihai

18. Mai 2017

În data de 16 mai 2017 am organizat o campanie privind "Pericolele invizibile ale internetului", aceasta desfășurându-se în sala de evenimente Gödör, cu participarea a 115 elevi și șase profesori.

(Ilustrație)

Tratament cu insecticid

12. Mai 2017

Primăria Oraşului Valea lui Mihai va aplica tratament cu insecticid în data de 15.05.2017.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: