1 Decembrie Ziua Națională a României

7. Decembrie 2017

Elevii Colegiului Agricol Nr.1 şi elevii Şcolii Gimnaziale ”Zelk Zoltán” din Valea lui Mihai au pregătit împreună un moment artistic pentru celebrarea Zilei Naționale a României.

 

1 Decembrie este o Sărbătoare Națională pentru poporul român, sărbătoare păstrată din moși – strămoși. Începând cu anul 1918, 1 decembrie este ziua în care noi, românii de pretutindeni celebrăm Marea Unire, moment istoric care a însemnat împlinirea unui vis de veacuri, un vis care poartă strigătele de luptă ale generațiilor de oșteni care au apărat hotarele țării noastre de azi, România.

Marea Unire de la Alba – Iulia – 1 decembrie 1918 este un fapt istoric realizat de către toți românii din acea vreme prin jertfă și luptă de integritate națională. Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională.

Cu această ocazie vă transmitem tuturor, să credeți în puterea și măreția voastră, să simțiți emoția și sentimetele frumoase ale acestei zile deosebite, cu sincerele urări de bine și împliniri. În orașul Valea lui Mihai, serbarea Zilei Naționale s-a desfășurat după următorul program: Intonarea imnului, discursul d-lui Primar József Nyakó și a d-nei prof. Fele Mioara, urmată de slujba bisericească, depunerea coroanelor și programul artistic din partea Școlii Gimnaziale ”Zelek Zoltan” și a Colegiului Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai, iar mai pe urmă Ansamblul ”Floarea Barcăului” a încântat mulțimea cu un program folcloric.

Pe această cale dorim să aducem mulțumiri d-lor directori prof. Csengeri Csongor, prof. Varga Robert, prof. Fele Mioara, prof. Darabont Aliz, prof. Indrie Cristina, prof. Zeffer Timea, prof. dr. ing. Derșidan Ștefania și d-l prof. Dronca Flore și nu în ultimul rând Consiliului Local al orașului Valea lui Mihai.

La mulția ani, România! La mulți ani, tuturor! 

                            Profesor Gyula Körmendi

                        dir. adj. Școala Gimnazială ”Zelk Zoltan”
Mersul trenurilor 2017 - 2018. Anunţ despre ultimele modificări.

12. Decembrie 2017

Mersul trenurilor în stația Valea lui Mihai se prezintă după cum urmează.

Îţi oferim 40.000 de motive să devii antreprenor în România

21. Decembrie 2017

Proiectul „40.000 de motive să devii antreprenor în România” este destinat acelor cetăţeni români, care doresc să demareze o afacere şi în anul premergător înregistrării au trăit oficial în Ungaria.

Joi: curăţare, dezinfectare 07.12.2017

5. Decembrie 2017

Joi vom furniza apa la presiune redusă.

"Opreşte acum violenţa în jurul tău! Mai bine iubeşte! "

1. Decembrie 2017

Elevii Colegiului Agricol Nr.1 şi elevii Şcolii Gimnaziale Zelk Zoltán din Valea lui Mihai împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor - Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminialităţii şi Fundaţia Lámpás promovează din nou iubirea în cadrul campaniei de prevenire a violenţei!

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: